Jan Walderströmsgatan 25, 205 06 Malmö 040 66 55 858

Omoss

Men mångårig erfarenhet av att leva upp till restaurangbesökares förväntningar så har vi lärt oss vad som krävs för att varje enskilt besök ska bli minnesvärt. Även om maten alltid hamnar i första rummet så vet vi hur viktigt det är att även säkerställa bra stämning och rätt känslonivå. Därför värdesätter vi både ett bra bemötande och äkta engagemang gällande vårt utbud.

Allt som vi serverar är komponerat och sammansatt med högsta möjliga omsorg för smak, konsekvens och kvalitet. Detta arbete sträcker sig hela vägen från inköp av råvaror till hur maten och drycken presenteras vid bordet. Vi upplever själva att denna sorts helhetsperspektiv är vad som gjort oss till ett givet val för ett stort antal personer.

Oavsett om du planerar en ensammiddag eller om ni vill ordna något för en större grupp så kommer vi se till att upplevelsen blir något speciellt. Det är är något som vi verkligen garanterar.

Vi erbjuder:
– Frukost
– Lunch
– À la carte
– Catering – för små och stora evenemang
– Affärslunch i vår business lounge
– Festvåning
– Morgon och kvälls tillställningar
– Bröllops- och examensfester i våra lokaler

Varmt välkommen!

Partners

För att erbjuda dig en matupplevelse som överträffar dina förväntningar så samarbetar vi med erkända och väletablerade varumärken.

Nyhetsbrev